Hudpleie for menn

Reklame | Germaine de Capuccini

Vi har kommet langt fra de dagene da menn ikke brydde seg om egenpleie. Nå, flere menn enn noen gang ønsker å se bra ut og derfor leter de etter de mest effektive skjønnhetsrutinene.

Men hvordan skal den rutinen være? Sammenlignet med kvinner, har menn vanligvis en tykkere hud takket være økt kollagenproduksjon. Menn har også tendens til å ha fetere hud på grunn av deres naturlig høyere talgproduksjon.

Hudpleie for menn
Hudpleie for menn

Rens

Rense huden er et grunnleggende trinn som ikke kan hoppes over:

Rensing av huden morgen og kveld er viktig for å opprettholde en sunn hud.

  1. Om morgenen fjerner du overnaturlig olje og døde hudceller, og gir huden en frisk start.
  2. Om kvelden fjerner du smuss og forurensninger som har samlet seg i løpet av dagen, og gir huden en sjanse til å regenerere seg mens du hviler.

Riktig rensing bidrar også til å forhindre kviser, opprettholde fuktighetsbalanse, og forbedre effekten av hudpleieprodukter.

Det er en enkel, men viktig del av en sunn hudpleierutine.

Aqua Clean Gel er en forfriskende og lett gel som dypt renser huden, fjerner overflødig talg, etterlater huden myk og uten skinnende flekker. Inneholder mentol og planteekstrakter som regulerer talgproduksjonen og overflødig olje, minimerer utseendet på porer og hudormer.

BRUK: Fukt ansiktet, og påfør på ansikt og nakke, med sirkulære bevegelser til en sjenerøs mengde skum oppnås. Skyll med rikelig med vann. Ideelt sett rens huden din morgen og kveld, og alltid etter trening.

Når ansikts rensing er ferdig, er det på tide å bruke de nødvendige produktene.

En gang i uken, Purifying Facial Exfoliator

En forfriskende og rensende ansiktsskrub: Eksfoliering Skrubb,
En deilig ansiktsskrubb som inneholder mentol for effektivt å fjerne døde celler. Huden etterlates frisk, glatt. Med mikrosfærer for en dyp rensing.
Alle hudtyper, unntatt veldig sensitiv.

For menn med veldig sensitiv hud, anbefaler vi å bruke Options Ansikts Eksfoliering Skrubb, en forfriskende mentolskrubb for alle hudtyper blandet med en liten mengde Aqua Clean Gel, masser forsiktig inn og skyll av. Unngå området rundt øynene.

Øyekontur behandling.

Det er viktig å bruke en øyekontur som fukter dypt dette delikate området, bekjemper rynker og fine linjer, og reduserer poser og mørke ringer.

Øye-Contour Serum, fra Germaine de Capuccini for Men, er en forfriskende øyeserum i geletekstur.

Inneholder sake, sitrus og bitter appelsinekstrakt. Dette øyeserumet føles kjølig på huden, og stimulerer dreneringen, for å redusere poser under øynene, mens den strammer huden.

BRUK: en mengde som tilsvarer et lite riskorn per øye og forsiktig klapp det rundt øyeområdet. Dette bør gjøres både morgen og kveld. Et viktig tips: Pass på å ikke bruke for mye produkt eller påføre det for nær selve øyet.

Fuktighetskrem

Det er viktig også for menn å bruke fuktighetskrem morgen og kveld, fordi det hjelper med å opprettholde sunn hud. Huden til menn har tendens til å være tykkere og mer fet, men den kan likevel bli dehydrert.

Riktig fuktighetsbehandling bidrar til å opprettholde hudens fuktighetsbalanse, forhindrer tørrhet og reduserer risikoen for irritasjon.

Powerage Emulsion for Menn

Hydra-Elements fra Germaine de Capuccini er en aktiv fuktighetsgivende ansiktskrem spesielt for menn.
Perfekt for hud som er normalt til tørr, og for de med sensitiv hud eller hudirritasjon – prøv denne kremen!

Morgen og kveld, masser forsiktig en liten mengde inn i ansikt og hals . Unngå øyeområdet.

Du kan også velge, eller kombinere med Hydra-elements, vår Force Revive Ansiktskrem For Menn, en ny ultrakonsentrert formel, med mer enn 50% av høyteknologiske aktive ingredienser, som fremmer

ungdommeligheten til menns hud og bidrar til å redusere stressfaktorene som skader den i hverdagen.

 

Powerage Anti-Age Emulsjon

Anti-Age Emulsjon For Menn

En energigivende anti-age emulsjon som fungerer effektivt og raskt mot tegn av tretthet.

Hudtonen er forbedret, fuktighetsnivåene gjenopprettes og huden får vitaliteten og utstrålingen tilbake. Bra for normal eller kombinasjonshud.

 

 

Uansett årstid og vær, kan vi ikke glemme solbeskyttelse. Selv på overskyede dager eller om vinteren kan UV-strålene forårsake skade på huden. Kronisk eksponering for UV-stråler øker risikoen for tidlig aldring, rynker, solbrenthet og øker sjansene for hudkreft. Solkrem gir en viktig beskyttelsesbarriere som reduserer risikoen for slike skader og opprettholder hudens helse.

Invisible Protective Stick SPF50 : Perfekt også under trening da den ikke irriterer øynene.

Alder er en naturlig del av livet, og selv om vi ikke kan stoppe tiden, kan vi definitivt ta skritt for å opprettholde en sunn, strålende hud som vi er stolte av.

Før vi kan takle rynker, er det viktig å forstå hvorfor de oppstår. Huden vår blir tynnere og mister elastisitet med alderen, noe som resulterer i dannelse av fine linjer og rynker. Dette skyldes også reduksjonen av kollagen og hyaluronsyreproduksjon i huden. Det er en naturlig prosess som vi alle går gjennom.

Retinol og hyaluronsyre er kraftige ingredienser innen hudpleie som har vunnet hjertene til mange. De er en naturlig kilde til foryngelse og reparasjon for huden din.

Bruk retinol og hyaluronsyre sammen mot rynker
Bruk retinol og hyaluronsyre sammen mot rynker

Hva er Retinol?

Retinol er en form for A-vitamin. A-vitamin er en overordnet betegnelse for en gruppe næringsstoffer som inkluderer retinol, retinal, retinoinsyre og provitamin A-karotenoider som betakaroten. Retinol er spesielt kjent for sine mange fordeler for hudens helse og utseende.

Så, i en hudpleiekontekst, når vi snakker om bruk av retinol, refererer vi til bruk av en form for A-vitamin som kan brukes for å behandle forskjellige hudproblemer, inkludert aldringstegn, akne og ujevn hudtone.

Fordeler for huden:

Retinol fungerer ved å øke cellefornyelsen i huden og er kjent for sin evne til å redusere synligheten av aldringstegn, inkludert rynker og fine linjer.

Øker kollagenproduksjonen. Kollagen er ansvarlig for hudens fasthet og elastisitet.

Behandler akne: Retinol virker bakteriehemmende, kan bidra til å redusere akneutbrudd og minimere arrdannelse.

Jevner hudtonen: Det kan bidra til å jevne ut ujevn hudtone og forbedre hudens tekstur.

Hvordan bruke Retinol:

Start forsiktig: Det er viktig å introdusere retinol gradvis i din hudpleierutine for å unngå irritasjon. Begynn med lavere konsentrasjoner og øk gradvis.

Bruk om natten: Retinol kan gjøre huden din mer følsom for sollys, så det anbefales å bruke det om kvelden.

Fuktighet: Alltid bruk en god fuktighetskrem med hyaluronsyre etter påføring av retinol for å unngå tørrhet.

Bruk solkrem: Det er ekstremt viktig å bruke solkrem hver dag når du bruker retinol. Bruk en solkrem med bredspektret SPF uavhengig av været når du bruker retinol for å beskytte huden mot skader fra UV-stråler.

Her er noen av de vanligste tingene du bør unngå å bruke sammen med retinol:

Å bruke flere sterke aktive ingredienser samtidig, som for eksempel retinol, alfahydroksysyrer (AHA), betahydroksysyrer (BHA) eller C-vitamin, kan øke risikoen for irritasjon.

Det er best å bruke dem på separate tidspunkter, for eksempel retinol om natten og C-vitamin om morgenen. Gravide eller ammende kvinner bør konsultere en lege før de bruker retinol.

Hva er Bio-Retinol?

Bio-Retinol er en botanisk derivert, naturlig kilde til A-vitamin, i motsetning til den syntetiske retinolen som vanligvis brukes i hudpleieprodukter. Denne naturlige ingrediensen utvinnes ofte fra planter som rosenrot, havtorn og rød palmefrukt.

Bio-Retinol har vunnet popularitet for sitt potensial til å gi foryngelse og reparasjon av huden uten noen av bivirkningene som kan være assosiert med vanlig retinol.

Kombinere Retinol med Hyaluronsyre:

Å kombinere retinol med hyaluronsyre kan være en vinnende duo for huden din. Hyaluronsyre er kjent for sin evne til å fukte og hydrere huden dypt. Sammen med retinol, som bidrar til cellefornyelse og reparasjon, kan denne kombinasjonen gi deg en sunn og ungdommelig hud. Hyaluronsyre gir fuktighet og hjelper med å redusere eventuell tørrhet eller irritasjon forårsaket av retinol, noe som gjør det til en flott match, også for de med sensitiv hud.

LES MER OM HYALURONSYRE HER

Steg-for-steg kveldsrutine med retinol og hyaluronsyre

Steg 1: Rens

Begynn med å rense ansiktet grundig for å fjerne sminke, smuss og overflødig olje. Velg et mildt rensemiddel som passer til din hudtype. Skyll grundig med lunkent vann og tørk forsiktig med et rent håndkle.

Steg 2: Toning

Bruk en toner som passer til din hudtype for å gjenopprette hudens pH-verdi og forberede den for de påfølgende produktene.

Steg 3: Hyaluronsyre Serum

Påfør en hyaluronsyre serum på ren hud. Dette serumet bidrar til å fukte huden dypt. La serumet absorbere i noen minutter. Etter å ha påført hyaluronsyre serum, vent minst 10-15 minutter før du påfører retinol. Dette gir huden tid til å absorbere hyaluronsyren og reduserer risikoen for irritasjon når du bruker retinol.

Steg 4: Påføring av Retinol

Påfør retinol forsiktig på huden. Begynn med Bio-Retinol eller en lav konsentrasjon hvis du er nybegynner med retinol, og øk gradvis etter hvert som huden blir vant til det. Bruk kun en liten mengde og unngå området rundt øynene. Påfør retinol jevnt over ansiktet.

Steg 5: Fuktighetskrem med hyaluronsyre

Etter at retinol har sunket inn i huden (vanligvis 10-15 minutter), påfør en passende fuktighetskrem. Velg en tekstur som passer til din hudtype, og sørg for å gi huden tilstrekkelig fuktighet for å motvirke tørrhet som kan være assosiert med retinol.

Steg 7: Øyekrem

Påfør øyekremen forsiktig rundt øyepartiet. La produktene virke og arbeide over natten. Unngå å berøre ansiktet unødvendig, spesielt etter påføring av retinol. Du kan også legge til en passende leppebalsam om nødvendig.

Merknader:

Disse anbefalingene er generelle retningslinjer, og det kan være lurt å konsultere en hudlege eller hudpleieekspert for personlig tilpasning basert på din spesifikke hudtype og behov.

Reklame | Germaine de Capuccini

Hudpleie som støtter brystkreftforskning.

Også i år stiller Germaine de Capuccini opp for å støtte kreftforskningen. 19. oktober er den internasjonale brystkreftdagen, og Germaine de Capuccini har i årevis gjort en innsats i regi av den ikoniske rosa sløyfen.

Begrensede utgaver av favorittformler har som mål å samle inn penger til ulike formål knyttet til sykdommen.

De er tilknyttet ledende organisasjoner som i lang tid har arbeidet for å øke bevisstheten om denne sykdommen (og mange andre kreftformer). For å popularisere verktøy for tidlig diagnostisering, identifisere behovene til både pasienter og deres familier og tilby dem reell støtte. Men først og fremst for å finne ut alt om en kreftform som vil ramme én av åtte kvinner i løpet av livet (bare 1 % av de diagnostiserte tilfellene er menn).

Forskning redder liv. Faktisk er alle eksperter enige om at det er den eneste måten å sikre at de gode tallene for brystkreftoverlevelse fortsetter å øke.

Et nattserum med ekstra fordeler

Germaine de Capuccini utfører dermatologiske tester av produktene på sensitiv hud og kreftpasienter. Målet er å bistå kvinner under kreftbehandling til å gjenopprette sitt eget image og få tilbake selvfølelsen og selvtilliten.

I tillegg har Germaine de Capuccini et opplæringsprogram for sine ansatte, slik at de kan anbefale de beste skjønnhetsbehandlingene til pasientene.

Kåret til det mest populære produktet av Vogue 2022. Du har sikkert allerede prøvd fordelene med Timexpert SRNS Repair Night Progress fra Germaine de Capuccini på huden din.

Nok en gang er merkets ikoniske serum farget rosa. For hver enhet av dette anti-aldringsserumet i begrenset opplag som selges, doneres 2 euro til foreningen mot kreft.

Som en del av vårt sosiale engasjement er Germaine de Capuccini en av selskapene som utgjør STANPA Foundation. Dette prosjektet er promotert av STANPA (National Association of Parfumery and Cosmetics) og har som mål å implementere «Look Good, Feel Better»-programmet i Europa.

Hudpleie som støtter brystkreftforskning
Hudpleie som støtter brystkreftforskning

Har du lyst til å samarbeide?

Du finner denne begrensede utgaven av den mest høyteknologiske og innovative boosterserum. Perfekt for deg som ønsker en oppstrammet, forynget og strålende hud.

Serumet inneholder 22 aktive ingredienser, inkludert den eksklusive Glyco 8-effekt.

Beskyttelse mot blått lys og forurensning

Reklame | Germaine de Capuccini

I en verden som stadig er tilkoblet, er vi eksponert for en rekke skjulte trusler som kan påvirke helsen og utseendet til huden vår. Blått lys fra skjermer og forurensning i miljøet rundt oss er to slike faktorer som kan føre til uventede hudproblemer.

Heldigvis er det skritt du kan ta for å opprettholde en sunn og strålende hud. Her får du tips for den perfekte beskyttelse mot blått lys og forurensning.
Enten du er en ungdom som bruker timevis på skjermene dine eller en voksen som jobber foran datamaskinen, er det viktig å forstå hvordan vår moderne livsstil påvirker huden vår.

Sammen kan blått lys og forurensning bidra til en rekke hudproblemer. Tap av fuktighet, rynker, pigmentering og generell forverring av hudtilstanden er noen av dem.

Det er derfor viktig å ta skritt for å beskytte huden og pleie huden vår mot disse potensielle truslene.

Beskyttelse mot blått lys og forurensning
Beskyttelse mot blått lys og forurensning

Hva er blått lys, og hva mener vi med forurensning?

Blått lys er en usynlig trussel. En høyenergistråling som sendes ut av digitale enheter som dataskjermer, smarttelefoner og TV-er.

Selv om denne typen lys er en naturlig del av solens spektrum, er den kunstige eksponeringen økt drastisk i vår moderne digitale hverdag.

Forskning har vist at langvarig eksponering for blått lys kan føre til tidlig aldring av huden, inkludert tap av fuktighet, rynker og pigmentflekker.

Forurensning i luften rundt oss består av partikler som kan trenge inn i huden og forårsake betennelse, tilstopping av porer og tidlig aldring. Støv, røyk og kjemikalier kan alle bidra til redusert hudhelse. Det er viktig å vite hvordan beskytte huden mot blått lys og forurensning.

Hvordan beskytte huden din mot blått lys og forurensning:

Riktig rens og toner: Grundig rens og toning av ansiktet morgen og kveld for å fjerne partikler fra forurensningen.

Bruk anti-forurensning-booster for huden. Velg hudpleieprodukter som Excel Therapy O2 ,en ny generasjon anti-pollution behandling med kraftige anti-age-ingredienser. Den gir huden en høy dose oksygen, styrker forsvaret og reaktiverer den interne kapasiteten til selvregenerering.

Hudpleieproduktene inneholder Blue Light Block og skaper en beskyttende barriere på huden og tilfører oksygen, noe som er essensielt for hudens helse og vitalitet.

Å tilføre mer oksygen til huden kan bidra til cellefornyelse og gi deg en naturlig glød som bekjemper konsekvensene av forurensning og miljøstress på huden vår, samt styrker hudens forsvar mot disse. Å bevare en sunn og strålende hud er viktig uansett alder, men i den digitale tidsalderen er det ekstra utfordrende

Få nok søvn, drikk nok vann, og reduser stresset. Dette er viktig for ungdom så vel som voksne. Ved å ta en proaktiv tilnærming til hudpleie med fokus på beskyttelse mot blått lys og forurensning, kan du opprettholde en sunn og strålende hud gjennom hele livet.

Investeringen i gode vaner og riktige produkter i dag vil betale seg med en vakker hud i morgen. Trykk på bilde for å lese mer om Excel Therapy O2